12 Aralık 2011 Pazartesi

ISPANAKLI PİZZA


Malzemeler
  • 1 kg ıspanak
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kırmızı  biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı kaşar peynir
Hazırlanması:
  1. Ispanağı yıkadıktan sonra büyük bir tencerede susuz haşlayın.
  2. Haşlandıktan sonra ıspanağın suyunu iyice sıkın ve ıspanağı küçük küçük doğrayın. Doğranmış soğanı, kırmızı biber ve yeşil biberi diğer tarafta zeytinyağında kavurun. Ardından ıspanağı ekleyin, 10-15 dk kavurun.
  3. Bu malzemeyi tepsiye yerleştirin. Üzerine rendelenmiş kaşarı dökün. Kaşarlar eriyene kadar 180C de pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder